V klidu a pohodlí i během menstruace

Menstruace provází nás všechny téměř po celý život. Je neodmyslitelně spojena s našim ženstvím a je ukazatelem zdravého ženského těla a plodnosti. Není to však pro nás zrovna něco, z čeho bychom měly radost, co bychom vítaly, spíše naopak. Menstruace bývá pro nás spíše přítěží a její příchod nám mnoho věcí dokáže zkomplikovat. Ale menstruace k nám pravidelně přichází a my si s ní musíme nějak poradit, ať už chceme nebo ne. Menstruaci berte jako něco přirozeného a vlastně docela pozitivního. Díky ní víme, že jsme v pořádku a naše tělo se přirozeně čistí.

ženská menstruace

Rozhodně se není za co stydět, máme to všechny a potýkáme se s ní všichni stejně. Nepříjemné pocity během menstruace známe jistě každá. Můžeme být podrážděné, často pociťujeme bolesti břicha ale i zad a máme nevolnosti. Náš sexuální život je limitován. Naše hygienické návyky se zvyšují. A máme strach z protečení, ze zápachu, že na nás někdo něco pozná. Menstruace se ale dá prožít v poklidu a bez zbytečného strachu. Už dávno můžete zapomenout na klasické vložky a nehygienické tampony. Nemusíme se bát protečení a nežádoucího zápachu. Co nám zajistí největší klid během menstruace?

svobodná žena

Rozhodně to jsou menstruační kalhotky, které zabrání protečení a nemusíme myslet na neustálé vyměňování vložek či tamponů. Menstruační kalhotky Jak to funguje? Možná se a první pohled zdá, že kalhotky nemohou udržet tekutiny a budou celé špinavé. Kalhotky jsou však speciálně navrženy tak, že zachytí veškerou tekutinu a zůstanou navenek suché. Vyměňovat a prát je snadné stejně tak jako obyčejné kalhotky. Nemusíte se bát, že zůstanou nežádoucí skvrny na vašem oblečení. Ani nemusíte mít strach, že budete muset kalhotky hned vyhodit a kupovat si nové. Jejich použití se skutečně takhle snadné a ušetří vám to spoustu energie, času a hlavně peněz, které byste utratily za jiné hygienické pomůcky.